Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Nuoren oma blogi: ”Kyllä mä pystyn mihin vaan”

Nuoren oma blogi: ”Kyllä mä pystyn mihin vaan”

Valmennusjakso antaa parhaimmillaan paljon, ja valmennuksen hyödyt ovat jokaiselle omanlaiset omista tavoitteista riippuen. Riihimäellä Suuntavalmennuksessa olleelle Tekolle (nimim.) valmennusjakso antoi itseluottamusta ja avasi uusia mahdollisuuksia:

”Aluksihan mun mielikuva tosta pajasta oli semmonen, että ”rahallinen korvaus jonka siitä saa, on aivan liian pieni siihen nähden, mitä joudun tekemään”. Väärin. Toi on antanut mulle muutaman tosi hyvän mahdollisuuden ja toivottavasti yhdellä niistä saan jalan jonkinlaisen oven väliin. — Mä en oikeesti ennen tota pajaa tiennyt, että mitä mä tulen täältä Riihimäeltä saamaan. Nyt mä oon aika hyvin päässyt selättämään mun paniikkihäiriötä ja sosiaalisten tilanteiden pelkoa. Mä olen saanut mahdollisuuden tarttua työtehtäviin, jotka on aikasemmin ollut mulle lähinnä vaan harrastus.”

Valmennusjakson aikana kasvoi itseluottamuksen lisäksi ymmärrys siitä, että tavoitteiden saavuttamiseen vaaditaan myös omaa työtä sekä sopiva määrä ulkopuolista tukea:

”Täytyy kyllä sanoa, että pajalta saamillani eväillä, mulla on silti suurempi luotto itseeni. Kyllä mä pystyn mihin vaan, kunhan viitsin. Tiedostan paremmin mun heikkouksiani ja kykenen laittamaan niitä nyt paremmin kuntoon.

Ja tämä ei ole mikään pajan maksama blogimerkintä – olispa – mutta antakaa pajalle mahdollisuus jos elämässä tulee semmonen vaihe eteen. Tämä skeptikko on monet kerrat yllättynyt positiivisesti. Tarttukaa avoimemmin uusiin asioihin. Se on kääntänyt mulle nyt jonkinlaisen uuden sivun elämään.”

Suuntavalmennus on ryhmämuotoista valmennusta, jonka sisältö määrittyy yksilöllisten tavoitteiden pohjalta. Valmennuksen tavoitteena on lisätä opiskelu- ja työelämävalmiuksia sekä parantaa omia elämänhallintataitoja.

Lue koko kirjoitus Tekon kokemuksista valmennuksessa Tekon omasta blogista.

Tutustu Suuntavalmennukseen ja muihin nuorten valmennuksiimme Nuorten palvelut -sivulla.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0Email this to someone
email