Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Tule tutustumaan palveluihimme Hyvinkäälle!

Tule tutustumaan palveluihimme Hyvinkäälle!

Tutustumistorstait ja Mitä kuuluu? -kahvit

Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia toimintaamme tutustumiseen. Yli 25-vuotiaille suunnattuja palveluja tarjoavat yksikkömme Hyvinkäällä kutsuvat sinut, uusi tuttavuus, tai jo palvelussamme ollut tutustumaan ja turisemaan paikan päälle. (Nuorille suunnatut palvelumme löydät täältä) Uusille palveluista kiinnostuneille henkilöille järjestetään viikoittain Tutustumistorstait ja palveluissamme olleille Mitä kuuluu? -kahvit kerran kuukaudessa.

Mitä me teemme?

HRAKS eli Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö edistää työllistymistä ja ehkäisee syrjäytymistä. Palveluitamme ovat etsivä nuorisotyö, työpajatoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työhönvalmennus. Meillä on erilaisia valmennusympäristöjä, kuten kahvila-ravintoloita, kierrätyskeskuksia ja kuljetustoimintaa. Teemme yhteistä työtä alueen eri toimijoiden kanssa. Toimimme Keski-Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Asiakkaita on yli 2000 vuodessa ja palvelemme heitä noin 70 ammattilaisen voimin. Tarjoamme enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään!

Tutustumistorstait

Hyvinkäällä viikottain järjestettävässä Tutustumistorstaissa on mahdollista päästä tutustumaan KIKE-kierrätykeskukseen tai SER-kierrätykseen. Tutustumistorstaista saat lisätietoa siitä millaista toiminta yksiköissämme on, millaisia palveluita tarjoamme ja miten voimme auttaa omien tavoitteiden saavuttamisessa.

Kahvin lomassa esitellään eri tiimit ja niiden toiminta sekä yleisesti yli 25-vuotiaille suunnatut valmennuspalvelumme. Kerromme ajatuksiamme siitä, miten voisimme olla hyödyksi omien tavoitteidesi saavuttamiseksi. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, tulet vain paikalle.

Tervetuloa tutustumaan!

Tutustumistorstait, aina torstaisin klo 13.00 – 13.30

KIKE Kierrätyskeskus, HRAKS Hyvinkää, Riihimäenkatu 81

SER Kierrätys, HRAKS Hyvinkää, Kivikonkierto 15

 

Mitä kuuluu kahvit KIKE-kierrätyskeskuksessa

Joka kuun viimeinen tiistai klo 15.30 – 17.30 toivotamme kaikki palveluissamme jo olleet tervetulleiksi vaihtamaan kuulumisia Mitä kuuluu? -kahvien merkeissä KIKE Kierrätyskeskukseen Hyvinkäälle. Pääset tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin rennon kahvittelun lomassa. Olet tervetullut paikalle vaikka joka kerta. Ilmoittautua ei tarvitse.

Mitä kuuluu? -kahvit joka kuun viimeinen tiistai klo 15.30 – 17.30

KIKE Kierrätyskeskus, HRAKS Hyvinkää, Riihimäenkatu 81

 

Tutustu tarkemmin yli 25-vuotiaille suunnattuihin palveluihimme:

HRAKS Aikuisten palvelut (yli 25-vuotiaille)

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0Email this to someone
email