Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Työ & Elämä -tapahtumakonsepti sai kiitosta alueen toimijoilta

Työ & Elämä -tapahtumakonsepti sai kiitosta alueen toimijoilta

Perjantaina 27.4. Hyvinkään Sveitsiin kokoontui kymmeniä alueen toimijoita kuulemaan uudesta Työ & Elämä -tapahtumakonseptista. Aamukahvitilaisuudessa edustettuina oli laaja-alaisesti toimijoita työllistymisen eri taitekohdista; Te-toimistoista Kauppakamariin, Riihimäeltä Keravalle.

BioRexin Sali täyttyi kiinnostuneista kasvoista, kun Hyria säätiön palvelujohtaja Heikki Kallunki esitteli konseptin taustoja ja tulevaisuuden näkymiä. Kallunki painotti puheessaan yhdessä tekemisen tärkeyttä mahdollisimman suuren vaikuttavuuden aikaansaamiseksi. Uudenlainen tekeminen vaatii vanhojen raja-aitojen kaatamista ja uusien tapojen rohkeaa testaamista. Konsepti on nyt saatettu alulle, mutta sen kehittäminen lopulliseen muotoonsa on tarkoitus toteuttaa mukaan lähtevien toimijoiden kanssa yhdessä. Näin varmistetaan, että se vastaa aidosti siihen tarpeeseen, mitä alueella on.

Konseptia pilotoitu jo vuoden ajan

Tasan vuosi sitten järjestettiin ensimmäinen Työ & Elämä -niminen tapahtuma Hyvinkään kirjastoaukiolla. Hyvinkääläiset toimijat halusivat tapahtuman, joka ei profiloitusi vain yhden toimijan näköiseksi. Tuolloin pienimuotoisesti järjestetty tapahtuma sai paljon kiitosta sekä kävijöiltä että esittelijöiltä. Idea isomman tapahtumakonseptin rakentamiselle muotoutui Hyria säätiön aloitteesta. Entiset vuosittain sekä Hyvinkäällä että Riihimäellä järjestetyt Rekryfestarit muuttivat nimensä Työ & Elämä -konseptin mukaisiksi kuten myös Ohjaamo Hyvinkään työnantajatreffit. Konseptin pilotointi tuotti onnistumisia ja sai yhteistyökumppanit kiinnostumaan.

Lähtölaukaus kehitystyölle ja yhteiselle tekemiselle

Perjantain tilaisuudessa mukana olleet toimijat ovat avainasemassa konseptin kehitystyössä. Laadunhallinan ja tiedonjakamisen näkökulmasta yhteiset foorumit ja vuoropuhelu mukaan lähtevien tahojen kesken ovat onnistumisen edellytys. Yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan aitoa yhteistyötä. Yhteistyö on nyt aloitettu ja konseptin kehittäminen jatkuu ja mukaan toivotamme kaikki alueen toimijat.

 

Työ&Elämä -tapahtumakonsepti työllistymisen tueksi

Työ & Elämä tapahtumakonseptin tarkoituksena on koota saman katon alle kaikki alueen rekrytointiin ja työllistymisen tukemiseen liittyvät tapahtumat Keski-Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Konsepti toimii franchise –periaatteella ja mukaan lähteminen on maksutonta. Tapahtuman järjestäjä vastaa aina itse tapahtuman toteuttamisesta ja kaikista siihen liittyvistä kuluista, luvista ja muista käytännön järjestelyistä. Konseptin kautta mahdollistetaan paljon etuja kaikille tapahtumien osapuolille.

TYÖNHAKIJOILLE

  • Yksi kanava, kaikki alueen rekrytointiin ja työllistymisen tukemiseen liittyvät tapahtumat helposti ja näkyvästi
  • Informaatiota myös tapahtumien ulkopuolella. Ajankohtaista tietoa työnhausta, koulutuksista ja avoimista työpaikoista

YRITYKSILLE

  • Kaikki alueen rekrytointiin ja työllistymisen tukemiseen liittyvät tapahtumat käden ulottuvilla
  • Tapahtumavuosikello mahdollistaa järkevän suunnittelun – mihin tapahtumiin haluamme mukaan?

TAPAHTUMAN   JÄRJESTÄJILLE

  • Markkinointikanava, joka tavoittaa alueen yritykset ja työnhausta kiinnostuneet
  • Valmis visuaalinen ilme ja materiaalipankki käytössä
  • Alueellinen tunnettuus lisää yksittäisen tapahtuman vetovoimaa

Kiinostuitko? Ota yhteyttä!

Heidi Heikkinen, rekrykoordinaattori
heidi.heikkinen(at)hyria.fi

Työ & Elämä facebookissa: @tyojaelama

Työ & Elämä -konseptia koordinoi Hyria sätiö

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email