Työkunto-palvelu tarjoaa valmennusta kohti työelämää kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella sekä työkokeilusopimuksella. Valmennuksen sisältöinä toimivat yksilöllinen tuki ja ohjaus, työvalmennus sekä työhönvalmennus ja ryhmävalmennus. Sosiaalikuraattorit sekä työvalmentajat ja työnjohtajat työskentelevät tiiviisti kanssasi tavoitteidesi toteutumiseksi.

Yksilöllinen tuki ja ohjaus pohjautuvat sinun tavoitteisiin ja tarpeisiin. Tuki voi olla työllistymiseen liittyvien haasteiden selvittämistä esim. terveyteen ja talousasioihin liittyen. Tuemme sinua palveluihin ohjautumisessa, tavoitteiden asettamisessa sekä ammatillisen osaamisesi ja työelämätaitojesi kehittämisessä. Omien vahvuuksien ja voimavarojen vahvistamista tukevat ohjaus, arviointi ja palautteen antaminen.

Työhönvalmennuksessa panostetaan työnhakuvalmiuksien parantamiseen sekä työ- ja koulutuspaikkojen etsintään. Saat henkilökohtaista tukea ja apua työnhakuasiakirjojen päivittämiseen ja erilaiset ryhmävalmennukset ja infot esim. yrittäjyydestä tai oppisopimuksesta, sekä oppilaitos- ja yritysvierailut sisältyvät myös jaksoon. Ryhmävalmennuksen teemat pohjautuvat uuden tiedon saamiseen työmarkkinoihin ja omiin valmiuksiin liittyen.

Työvalmennuksessa keskitytään työelämävalmiuksien parantamiseen. Saat tukea tavoitteiden asettamiseen sekä työelämätaitojen ja -valmiuksien kehittämiseen. Tehtävissä ohjaus, tavoitteiden mukainen sparraus ja palautteen antaminen ovat keskeinen osa valmennusta.

 

Valmennuksen sisällöt yksiköittäin ja yhteydenotot:

 

Hyvinkää - KIKE Kierrätyskeskus
Asiakasvastaava: Jaana Rautiainen - 040 826 3024
 
Café Kike
Kassamyynti ja asiakaspalvelu
Siivoustehtävät
Toimistotyö
Tuotesijoittelu
Viriketiimi
Yhteydenotto

Sanna Roihas - 050 363 9314

Huutokauppatiimi
Lähettämö
Kuljetus
Tavaran vastaanotto
Tekninen tiimi
Yhteydenotto

Jaana Rautiainen - 040 826 3024

Lajittelu- ja hinnoittelu
Materiaalituotanto
Polkupyöräverstas
Yhteydenotto

Pirjo Issakainen - 040 350 7628

 

Hyvinkää - Kivikonkierto (SER Kierrätys) 
Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden purku
IT-laitteiston kunnostus ja testaus
Siivoustehtävät
Varastoalan tehtävät
Yhteydenotto

Kati Voivala - 040 549 1614

 

Hausjärvi 
Kierrätysmyymälä
Asiakaspalvelu
Myyntityö
Kassapalvelut
Yhteydenotto

Juuso Kerola - 040 080 4254

 

Loppi 
KIKE-tiimi
PALVELU-tiimi
TAITO-tiimi
Yhteydenotto

Anne Aaltonen - 050 564 3812