Etsivä nuorisotyö toimii nuorten työpajatoiminnan yhteydessä tuoden sen tarjoamat palvelut sinne missä sinä olet! Voimme olla läsnä kun tarvitset neuvoja tai muuta tukea elämässäsi, esimerkiksi opiskeluissa, työpajalla tai vaikka työharjoittelussa. Tarkoituksenamme on pohtia, suunnitella ja toteuttaa kanssasi juuri sinun näköisesi polku, askel kerrallaan. Ohjaamme sinut tarvitsemiesi palveluiden pariin ja autamme silloin kun tuntuu, että elämä menee solmuun syystä tai toisesta. Meihin voi olla yhteydessä esimerkiksi kun tarvitsee neuvoja arjen pienissä ja suurissa asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan; soita, lähetä sähköpostia tai etsi meidät Facebookista, niin sovitaan tapaamisesta!

Otathan yhteyttä, kun tuntuu siltä, katsotaan mitä keksitään!

Hyvinkää:
Olli Saarinen – 040 330 5298
Tiina Myllymäki – 040 717 1393
Maiju Paajanen – 040 589 8791
Ella Jormalainen – 040 589 8369

Hausjärvi:
Jenni Koskivuori – 050 379 6478

Loppi:
Taru Marttelin
 – 050 568 0079

palvelukoordinaattori, etsivä nuorisotyö sekä Ohjaamo Hyvinkää
Anu Mattila – 040 760 9361

Facebook: Etunimi Sukunimi Hyria
Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@hyria.fi
Hyvinkään etsivät tavoitat myös yhteisosoitteesta: hyvinkaan.etsivat@hyria.fi

 

SOhVA-ryhmä on etsivän nuorisotyön pienryhmätoimintaa. Toimintaa järjestetään Hyvinkäällä ja Hausjärvellä. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa erilaisten teemojen ja tekemisen pariin. Kyse on siis sopimuksettomasta valmennuksesta, joka on tarkoitettu nuorille (17 – 29 vuotiaat), jotka ovat etsivän työn tuttuja, pajalle jonottavia tai pajajakson keskeyttäneitä.

SOhVAn ensisijaisena tarkoituksena on tarjota mukavaa tekemistä päivään. Halutessasi se antaa myös mahdollisuuden arjen- ja elämänhallinnan tukeen, tulevaisuuden suunnitteluun ja omien vahvuuksien tunnistamiseen. Ryhmässä mukana olo ei vaadi sinulta muuta, kuin raahautumista paikalle. Ryhmä on vapaaehtoinen ja ei sido sinua mihinkään, jos et niin halua.