Kierrätä Riihimäenkadulla 2016

 

KIKE Kierrätyskeskuksessa voit tehdä löytöjä mm. tekstiileistä, kirjoista, astioista, lastentarvikkeista, sisustustuotteista ja huonekaluista. Otamme lahjoituksena vastaan ehjää ja käyttökelpoista tavaraa. Arkipäivisin noutopalvelumme hakee tavarasi veloituksetta Hyvinkään alueelta. Noudamme tavaroita veloitusta vastaan myös muualta. Kysy meiltä ostamiesi tuotteiden maksullista kotiinkuljetusta Hyvinkään alueella. Kuljetussopimukset voit tehdä tavaran vastaanotossa tai puhelimitse.

Materiaalitoriltamme löydät edullisesti materiaaleja erilaisiin kädentaitotöihin. Kierrätyskeskuksen tiloissa toimii myös Café Kike, jossa on myynnissä arkisin aamupalaa ja keittolounasta, lounassalaatteja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Tarjoamme KIKE Kierrätyskeskuksessa kuntouttavaa työtoimintaa ja työkokeilupaikkoja pääasiassa kierrätyksen ja logistiikan sekä kaupan- ja asiakaspalvelun aloilla. KIKE Kierrätyskeskuksen toiminnan tavoitteita ovat heikossa työmarkkina-asemassa olevien työelämävalmiuksien ja -taitojen kehittäminen sekä ympäristön tilan parantaminen kierrätyksen avulla. KIKE Kierrätyskeskuksen tarkoituksena ei ole tuottaa taloudellista voittoa, vaan kierrätystavaroiden myynnistä saadut tulot käytetään työelämäpalveluiden tuottamiseen, valmennusalustojen ja kierrätystoiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä kierrätyksestä tiedottamiseen ja ympäristökasvatukseen.

Valmennuksessamme on työelämälähtöinen ote, ja keskeistä toiminnassa on jokaisen valmentautujan yksilölliset tavoitteet. Valmennusjakson aikana työ- ja yksilövalmentajamme auttavat sinua selkiyttämään omia koulutus- ja työllistymistavoitteita sekä tukevat sinua polullasi eteenpäin.

Opiskelijat voivat suorittaa KIKE Kierrätyskeskuksessa työssäoppimisen jaksoja liittyen mm. ympäristöalan, sosiaalialan ja liiketalouden opintoihin.

 

KIKE Kierrätyskeskuksen aukioloajat:

MA – PE      10.00 – 17.00
LA                   10.00 – 14.00

 

Noudot, kuljetukset ja tavaran vastaanotto:

040 354 0819

 

Yhteystiedot:

Riihimäenkatu 81, Hyvinkää

 

Valmennuspalvelut:

Klikkaa alta lisätietoa KIKE:n valmennuksista ja niihin hakeutumisesta:

Aikuisten palvelut – Työkunto

 

Muut palvelut:

Verkostohuone

 

Tapahtumat:

Tutustumistorstait, aina torstaisin klo 13.00 – 13.30
Tule kuulemaan palveluistamme, tutustumaan toimintaamme ja tiimeihimme.
Osallistujille kahvitarjoilu.

 

Seuraa myös:

Facebook – KIKE Kierrätyskeskus

Pinterest – KIKE Kierrättäjä

Reussi – KIKE Kierrätyskeskus

 

Yksikönvastaava:

Krista Vesterlund / 050 562 5788

 

KIKE Hyvinkää Instagramissa

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More