Lopen yksikkö sijaitsee Lopen Kirkonkylässä. Yksikössämme toimii KIKE kierrätysmyymälä, jossa valikoimamme vaihtelee lahjoitetun tavaran mukaan. Myymälöissä voit tehdä löytöjä tekstiileistä, astioista, huonekaluista ja monesta muusta tuotekategoriasta. Myymälästä löydät myös säätiön valmennuksissa valmistettuja tuotteita. Tuotteiden toteuttamisessa on pyritty hyödyntämään kierrätettyjä materiaaleja.

Otamme vastaan tuotteita, kierrätämme ja tuunaamme. Meiltä myös ompelu- ja puutyöt sekä pienet pihatyöt.

Valmennuskemme tarjoaa toimintaa sekä nuorille että aikuisille työtä ja omaa polkuaan etsiville. Asiakkaamme ovat meillä joko työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa ja jokaisella on yksilöllinen tavoitteensa ja oma polkunsa. Tavoitteiden saavuttamiseksi on tarjolla yksilöohjausta, työhönvalmennusta sekä monipuolisia ryhmävalmennuksia.

Toiminnan näkyvin osa on KIKE Kierrätysmyymälä. Myymälässä työskentelevän KIKE-tiimin työtehtäviä ovat lahjoitustavaran vastaanotto, huonekalujen valokuvaus, lajittelu, hinnoittelu ja tuotesijoittelu sekä asiakaspalvelun työtehtävät. Palvelu-tiimi toimii yhteistyössä Lopen kunnan kotihoidon kanssa tuottaen kauppakassipalvelua sekä muita siihen liittyviä kuljetustehtäviä. Taito-tiimi tekee monipuolisia tehtäviä ompelusta pieniin puutöihin ja puutarhan aputöihin. Meiltä voit tiedustella työvoimaa mm. nurmikon leikkaukseen, lumen luontiin, haravointiin, huonekalujen kunnostukseen tai pieniin ompelutehtäviin.

Lopella pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä omien taitojesi, kykyjesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Autamme sinua määrittämään henkilökohtaiset tavoitteesi ja löytämään oman polkusi. Ennalta sovittujen työtehtävien lisäksi on mahdollista syventyä erilaisiin erikoistehtäviin omia vahvuuksia käyttäen. Voit myös halutessasi kokeilla, miltä tuntuu olla huutokaupan meklarina, ideoida kierrätystuotteita, osallistua työpajavaltuuston toimintaan tai järjestää tapahtumia. Yksikön arkeen kuuluu myös tyhytoiminta, eli työhyvinvointia lisäävät aktiviteetit. Tyhyt sisältävät mm. kulttuuria, liikuntaa ja muuta vapaa-ajan toimintaa.

KIKE Kierrätysmyymälän aukioloajat:

MA           09.30-15.00
TI              09.30-18.00
KE – PE   09.30-15.00

 

Myymälä:

040 516 2753

 

Yhteystiedot:

Viertotie 1, Loppi

 

Valmennuspalvelut:

Nuorten palvelut – Suuntavalmennus

Nuorten palvelut – Ammattipajat

Aikuisten palvelut – Työkunto

 

Seuraa myös:

Facebook – KIKE Kierrätysmyymälä Loppi

 

Yksikönvastaava:

Minttu Auvinen / 040 516 2753

 

Katso asiakkaamme tekemä video Lopen toiminnasta!