Mikäli teillä on tarve koko- tai osa-aikaiselle työntekijälle ja haluatte olla mukana alueen työllisyyden edistämisessä, voitte ottaa yhteyttä Yrityspalveluihimme. HRAKS Rekry -palvelusta voitte vuokrata osaavaa ja ammattitaitoista työvoimaa. Me hoidamme työnantajavelvoitteet puolestanne.

Voitte myös tarjota työnhakijalle työkokeilupaikan, joka on 1-6 kk:n maksuton harjoittelujakso. Työkokeilija saa arvokasta työkokemusta aidoista työelämän tehtävistä. Ottamalla nuoren työkokeiluun, olette osaltanne toteuttamassa Nuorisotakuuta. Samalla voitte toteuttaa yhteiskuntavastuuta, varmistaa osaavan työvoiman saannin myös tulevaisuudessa ja parantaa julkikuvaanne vastuullisena työnantajana. Lisäksi työkokeilun aikana on mainio mahdollisuus perehdyttää työntekijä tehtäviinsä riskittömästi ja jakson päätyttyä palkata valmis osaaja vaikka palkkatuettuun työsuhteeseen.

Meiltä saatte apua ja lisätietoa viranomaisyhteistyöhön. Selvitetään asiat yhdessä!

 

HRAKS Rekry – Sosiaalinen henkilöstövuokraus

Tarjoa työkokeilupaikkaa yhteydenottolomakkeella

 

Oletko jo tutustunut jo Tiitukseen?

Hyria, HRAKS ja Tiitus tarjoavat yhteistyökumppaneilleen ja asiakkailleen uuden, valtakunnallisen mobiilirekrytoinnin sovelluksen ilmaiseksi kuuden kuukauden ajaksi. Jos yrityksenne etsii esimerkiksi kausityöntekijöitä, Tiitus löytää ne teille!

Katso video ja tutustu Tiitukseen: Näin Tiitus toimii
Työpaikan voit ilmoittaa täällä: Tiituksen käyttöönotto

Syöttämällä koodin HX2016# saat kokeilla sovellusta ilmaiseksi. Tämän jälkeen palvelua on mahdollista jatkaa sen hetkisen hinnaston mukaisesti. Kuuden kuukauden kokeilu ei sido jatkosopimukseen.

Lisätietoja Tiituksesta:

Elina Oinaanoja, asiakaspäällikkö
Hyria yrityspalvelut
040 760 9765 / elina.oinaanoja(at)hyria.fi

.

.

Yrityspalvelut tapahtumissa

Olemme mukana järjestämässä vuosittain rekrytapahtumaa, jossa työnatajat ja työntekijät kohtaavat. Rekryfestarit -nimeä kantava tapahtuma on nyt järjestetty useampana vuonna ja vuonna 2017 se järjestettiin nimellä Rekry100 Hyvinkää 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Katso videokooste Rekry100 -tapahtumasta: