HRAKS Rekry henkilöstövuokraus yhdistää hyvät työnantajat ja -tekijät. Maksamme työntekijälle AVAINTES:n mukaista palkkaa lomarahoineen. Työntekijän yksilöllinen tuki ja valmennus kuuluvat aina palveluun.

Teemme osa-aikaisen työn vastaanottamisen mielekkääksi työnhakijalle, sillä vuokratyöstä ylijäävällä ajalla työntekijä voi osallistua osa-aikaisesti HRAKS:n valmennustoimintaan. Näin polku työelämään aukeaa helpommin.

 

Mitä yritys saa?

Tarjoamme riskittömän, joustavan ja nopean, matalan kynnyksen työllistämisväylän. Etsimme kanssanne juuri teille sopivia työnhakijoita, joita tukemalla ja valmentamalla saamme aikaiseksi tulevaisuuden huipputekijöitä. Tavoitteenamme on löytää niin hyviä tyyppejä, että haluatte palkata heidät työsuhteeseen kanssanne.

Voitte palkata tekijöitä sesonkiluontoisesti tai osa-aikaisesti, tarpeidenne mukaan. Me hoidamme kaikki työnantajavevoitteet, teidän vastuullenne jää ainoastaan työnjohto.

 

HRAKS Rekry on osa matkaa, ei päämäärä

Emme haudo hyviä tekijöitä vaan haluamme saada työnhakijat työllistymään suoraan asiakasyrityksiimme. Mikäli haluatte palkata vuokratun työntekijän palkkalistoillenne, vuokraussopimuksen voi irtisanoa ilman irtisanomisaikaa tai rekrytointipalkkiota.

Alueemme työnantajien apu on hyvin tärkeää työttömyyden vähentämisessä. Koko toiminnan tausta-ajatuksena on kartuttaa työnhakijoiden työkokemusta ja löytää heille pysyviä työpaikkoja.

Palvelu räätälöidään aina tilaajayrityksen tarpeiden mukaan, joten ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

 

Ota yhteyttä:

Tea Nikulainen
040 183 2372
rekry(at)hraks.fi