Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

YTM Marjaana Salmi säätiön nuorten palveluiden toimialapäälliköksi

YTM Marjaana Salmi säätiön nuorten palveluiden toimialapäälliköksi

Hyria säätiön nuorten palveluiden toimialapäälliköksi on valittu YTM, sosiaalityöntekijä Marjaana Salmi. Salmi on koulutukseltaan lisäksi nuorisotyönohjaaja, ammatillinen opettaja ja erityisopettaja. Hän siirtyy Hyriaan Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän palveluksesta.

Marjaana Salmella on pitkä kokemus nuorisotyöstä, nuorisotyön opettajan tehtävistä, oppilaitoksen esimiestehtävistä sekä sosiaalityöntekijän tehtävistä. Lisäksi Marjaana on työskennellyt nuorten työpajatoiminnassa – hän muun muassa koulutti nykyisiä hyrialaisia työpajatoimintaan jo vuonna 2006, kun Hyvinkäällä käynnistettiin HOPE nuorten työpajat.

Hakuajan päättymisen puitteissa tehtävään saapui 29 hakemusta. Kuusi hakijaa osallistui haastatteluihin ja kolme eteni edelleen soveltuvuusarviointiin. Hakijajoukko oli erittäin kovatasoinen.

Marjaana Salmi aloittaa työnsä säätiön palveluksessa viikolla 12. Katja Berg toimii siihen asti toimialapäällikön sijaisena. Marjaanan tavoittaa numerosta p. 050 379 6527 sekä marjaana.salmi@hyria.fi.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email