Työnhakija: Meiltä saat apua ja tukea työllistymiseen!

Etsimme kanssasi sinulle tien työelämään. Kartoitamme vahvuutesi sekä osaamisesi ja saat meiltä apua työllistymiseen. Voit olla osatyökykyinen tai hakea kokoaikaista työtä. Motivaatio työllistymiseen riittää!

Autamme sinua ansioluettelosi päivittämisessä ja työhakemuksen laatimisessa. Teemme työpaikka- ja oppilaitosvierailuja sekä vahvaa yritys- ja verkostoyhteistyötä työllistymisesi edistämiseksi. Yksilöllinen polku työelämään voi kulkea myös opintojen tai oppisopimuksen kautta.

Ota yhteyttä TE -palveluihin ja tule mukaan Työkykyinen -hankkeeseen!

Työnantaja: Meiltä saat työntekijän tarpeesi mukaan!

Tarjoamme yrityksille osa-aikaista tai kokopäiväistä työvoimaa! Kehitämme yhdessä uudenlaisen työllistämisen toimintamallin ja etsimme toimeksiantoja pilkottuihin työtehtäviin. Tavoitteenamme on tarjota ratkaisua kohtaanto-ongelmaan.

Hyria säätiö tarjoaa tukea ja apua tarpeen mukaan työllistämiseen liittyvissä asioissa ja mahdollisuuden henkilöstövuokraukseen.

Työkykyinen 2 -hanke 1.1.2021-31.12.2022

Hankkeen tavoitteena on erilaisin työllistämisen keinoin etsiä hankkeeseen ohjautuvien asiakkaiden kanssa yhdessä asiakkaan tarvetta ja tavoitetta vastaava polku työelämään.

Hankkeen kohderyhmää ovat ensisijaisesti osatyökykyiset TE-toimiston työnhakija-asiakkaat. Toissijaisesti hankkeeseen voivat ohjautua muut kokoaikaista työtä hakevat.

Soveltuvien työtehtävien muodostuessa yritykseen, asiakkaalla on mahdollisuus suorittaa esim. ammatillisten tutkintojen osia. Työajan ollessa yli 25h/vkossa, voidaan työsuhteen ajalle sopia oppisopimuskoulutus.

Hanke tarjoaa asiakkaille työllistymiseen tarvittavan palveluohjauksen ja tuen.

Yrityksiä kontaktoidaan ja niissä olevat työtehtävät tunnistetaan sekä puretaan yksittäisiksi toimeksiannoiksi.

Hankkeen alusta asti sitoutetaan ja innostetaan Hämeen alueen työnantajat ja elinkeinoelämän järjestöt sekä kolmannen sektorin toimijat mukaan, tarjoamalla mahdollisuutta saada tekemättömälle työlle tekijöitä. Aluksi toimeksiannoittain ja myöhemmin tarpeen mukaan myös laajempiin työtehtäväkokonaisuuksiin.

Hankkeen toiminta-alueena on Lahti sekä ympäristökunnat Hollola, Asikkala, Kärkölä ja Orimattila. 1.1.2021 alkaen hanke on laajentunut myös Kanta-Hämeeseen; mukana ovat Loppi, Hausjärvi ja Riihimäki. Hanke on työllisyyspoliittinen hanke ja sen toteuttaa Hyria säätiö.

Ota yhteyttä!

Asiakasohjaus ja hankekoordinointi:

vastuuvalmentaja | Jaana Rautiainen
jaana.rautiainen(at)hyria.fi | 040 681 0395

Asiakasohjaus ja hankekoordinointi:

vastuuvalmentaja | Jaana Rautiainen
jaana.rautiainen(at)hyria.fi | 040 681 0395

Yritysyhteistyö ja valmennus:

työpaikkavalmentaja | Elisa Haapanen
elisa.haapanen(at)hyria.fi | 040 683 6298

työpaikkavalmentaja | Tomi Honkanen
tomi.honkanen(at)hyria.fi | 040 661 8624

työpaikkavalmentaja | Maria Honkavuori
maria.honkavuori(at) hyria.fi | 040 651 7025

Löydät meidät myös somesta:
Työkykyinen -hanke Facebookissa