Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Hyria avaa ”Älä jää yksin” -puhelinpalvelun

Hyria avaa ”Älä jää yksin” -puhelinpalvelun

Hyria säätiö on avannut ”Älä jää yksin” -puhelinpalvelun numeroon 020 690 752. Numerosta saa palveluneuvontaa ja ohjeita Hyrian sosiaaliohjaajilta, yksilövalmentajilta sekä etsiviltä nuorisotyön ohjaajilta.

Palvelu on avoinna ma ja pe klo 10–16 ja ti, ke ja to 10–18. Yhteyttä voi ottaa tai palveluun voi jättää soittopyynnön myös sähköpostilla alajaayksin@hyria.fi.

Soitto maksaa asiakkaalle vain tavallisen paikallis- tai matkapuhelinmaksun.

Puhelinpalvelu avattiin, kun valtioneuvosto päätti tehostetuista toimista koronaviruksen hillitsemiseksi. Hallituksen linjausten jälkeen Hyria säätiö joutui sulkemaan fyysiset kokoontumistilat, kuntouttavan työtoiminnan yksiköt ja nuorten työpajayksiköt 18.3. alkaen.

Säätiön palvelutoiminta jatkuu osittain etä- ja verkkotoimintana, ja työntekijät tulevat tavoittelemaan asiakkaita säännöllisesti. Nyt avatun puhelinpalvelun avulla halutaan varmistaa, että asiakkailla on mahdollisuus hakea tukea omaan tilanteeseensa helposti yhdestä numerosta.

Hyria säätiön palveluissa tuetaan ihmisiä, jotka ovat yhteiskunnassa haavoittuvassa asemassa esimerkiksi työttömyyden, heikon kielitaidon tai terveydentilansa vuoksi.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email