Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Hyria kerää takkeja asunnottomille

Hyria kerää takkeja asunnottomille

Hyria kerää talvitakkeja ja jakaa niitä tarvitseville Asunnottomien yö -tapahtumassa 17.10. Hyvinkään pääkirkolla kello 17–20.

Hyria haastaa kaikki tuomaan ylimääräiset talvitakkinsa keskiviikkoon 16.10. mennessä:

• Hyria-pisteelle (Kauppakeskus Willan 2. kerros, Hyvinkää)
• Kierrätyskeskus Kikeen (Riihimäenkatu 81, Hyvinkää)
• Lopen kierrätyskeskukseen (Viertotie 1, Loppi)
• Meidän Työhuoneelle (Voimalankatu 2, Riihimäki)
• Hausjärven Kike, Keskustie 1 Oitti.

Valtakunnallisen Asunnottomien yö –tapahtuman tulet sytytetään kello 17 ja Hyvinkäällä tilaisuuden avaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Irma Pahlman. Iltahartaus kirkossa on klo 18.

Asunnottomien yön tapahtumissa halutaan tänä vuonna nostaa esiin asunnottomat naiset. Suomessa oli vuonna 2018 yli 1 200 yksinelävää, asunnotonta naista. Asunnottomien naisten todellisen määrän oletetaan olevan huomattavasti suurempi.

Tapahtumassa on tarjolla ruoka- ja kahvitarjoilu, tuotejakelua ja mm. hiustenleikkuuta. Paikalla esiintymässä on Kunnan Pojat -yhtye sekä Mica Ikonen. Mielenkiintoinen puheenvuoro on myös vapautuvien vankien asumisen tukemisen verkostosta tulevalla Anna Lepolla.

Tapahtumaa järjestämässä on useita toimijoita: Hyvinkään Mäntylä ry, Hyvinkään Toimari, Hyvinkään seurakunta, Hyria säätiö, Ridasjärven Päihdehoitokeskus, Yhden Tähden Tarina, Verso ry, Hyvinkään Vuokra-asunnot, Laurea, Keusoten aikuissosiaalityön edustajia sekä Hyvinkään kaupunki. Lisäksi tapahtumassa ovat mukana Kaunistamo Loppi sekä Tmi Tiitu Peltovuori.

Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email