Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Hyria on Red Carpet Film Festivalin vuoden 2019 pääyhteistyökumppani

Hyria on Red Carpet Film Festivalin vuoden 2019 pääyhteistyökumppani

Lisäksi Red Carpet ja Hyria ovat solmineet myös kolmen vuoden sopimuksen yhteistyöstä.

Koulutus- ja valmennuspalveluja Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla tarjoava Hyria on lähtenyt Red Carpet -festivaalin pääyhteistyökumppaniksi vuodelle 2019 sekä solminut kolmen vuoden yhteistyösopimuksen. Hyria on ollut mukana Red Carpetin kumppanina ensimmäisestä festivaalivuodesta alkaen.

”Red Carpetin ideologia on, että tulevaisuuden osaajille tarjotaan mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä ammattilaisten kanssa. Hyriassa on erittäin monipuolisesti opiskelijoita eri aloilta, jotka pääsevät jalostamaan taitojaan isossa ja valtakunnallisestikin merkittävässä projektissa. Hyrian tunnuslause sopii erittäin hyvin myös elokuviin ja niiden tekemiseen; enemmän osaamista, enemmän asennetta”, kuvaa Red Carpetin perustaja ja taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi kumppanuutta.

Hyrian vaikuttavuusalue on laaja: Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia, Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa muun muassa työllisyyttä edistäviä palveluita.

”Olemme tarjonneet ammatillista koulutusta Hyria-nimellä nyt kymmenen vuotta. Pääyhteistyökumppanuus Red Carpetin kanssa antaa meille mahdollisuuden korostaa siirtymistä uudelle vuosikymmenelle, uuteen aikaan”, Hyrian toimitusjohtaja Pekka Vaittinen kuvailee.

Ammatillinen koulutus uudistui viime vuonna monin tavoin. Hyrialle Red Carpet näyttäytyy valtavan hienona ja monipuolisena oppimisympäristönä.

”Ajattelen että Hyrian asiakkaalle on mielekästä kasvattaa osaamistaan osana merkittävää tapahtumatuotantoa. Hakeudumme muutenkin toimimaan omien oppimisympäristöjemme rinnalla aidoissa työelämän toimintaympäristöissä. Parhaimmillaan oppimistilanne voi olla myös ainutkertainen elämys”, Vaittinen jatkaa.

Red Carpet tarvitsee onnistuakseen monien eri ammattialojen osaajia: esimerkiksi tapahtuman rakentajia, ravintolapalvelujen tuottajia, mediapalvelujen toteuttajia ja logistiikan ammattilaisia. Tapahtuma tarjoaa useille Hyrian koulutusaloille mahdollisuuden hyödyntää kumppanuutta oppimisessa.

Red Carpet Film Festival on vuonna 2017 perustettu aina Hyvinkäällä järjestettävä festivaali. Tänä vuonna Red Carpet järjestetään 29.8.–1.9.2019. Red Carpet juhlii suomalaista elokuvaa, elokuva-alan osaamista ja elokuvien yleisöjä. Ohjelma sisältää muun muassa konsertteja, gaalan, Suomen suurimman tyhy-päivän sekä vuoden kiinnostavimpien elokuvien näytöksiä. Konserttien artistit julkaistaan torstaina 21.3.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email