Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Hyria palaa hybridimalliin 1.3.

Hyria palaa hybridimalliin 1.3.

Hybridiopetuksen avulla useampi opiskelija voi saada lähiopetusta, mutta samalla huolehditaan siitä, ettei yhtä aikaa kampuksilla oleskelevien henkilöiden määrä kasva liiaksi.

Päätös on tehty ottaen huomioon Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakuntien koronatilanne ja voimassa olevat suositukset. Hyria on niin ikään valmis reagoimaan nopeastikin muuttuvaan tilanteeseen, mikäli virusmuunnosten leviämisen uhka niin vaatii. THL:n 9. helmikuuta esittämässä skenaariossa pidetään mahdollisena, että virusmuunnosten vuoksi saatetaan vielä tarvita tiukempia rajoituksia ennen kesää.

Hyria katsoo, että hybridiopetukseen palaaminen maaliskuussa on paitsi mahdollista myös tarpeellista, jotta opiskelijoiden ja asiakkaiden eteneminen ei kohtuuttomasti viivästyisi.

Hybridimallin aikana lähiopetusta kohdennetaan erityisesti nuorille perustutkinto-opiskelijoille. Osa opiskelijoista on niin sanotusti aamuvuorossa ja osa iltavuorossa – osa voi osallistua lähiopetukseen- ja valmennukseen ja osa tehdä tehtäviään etäyhteyden avulla kotoa käsin. Lähi- ja etäpäivät voivat myös vuorotella. Hybridiopetus muodostuu nimensä mukaisesti erilaisista oppimisen ohjaamisen menetelmistä, joita valitaan käyttöön opiskeltavan aiheen ja opiskelijan tarpeen mukaan. Hyrian oppimisympäristöissä on edelleen käytettävä kasvomaskia.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email