Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Ajankohtaista

NUOTTI-valmennus 16–29 vuotiaille

Valmennus on suunnattu 16–29 -vuotiaille nuorille vailla työ- tai opiskelupaikkaa jotka haluavat yksilöllistä tukea tulevaisuuden suunnitteluun ja arjen asioiden hoitoon. Valmentaja auttaa löytämään vahvuudet ja voimavarat sekä tukee tulevaisuuden suunnitelmien tekemisessä yksilöllisesti.

Hyria tarjoaa NUOTTI-valmennusta ensisijaisesti Keski-Uudellamaalla sekä pääkaupunkiseudulla. Hyriassa NUOTTI-valmennusta tekee kaksi valmentajaa. Valmennus sisältää enintään 20 tunnin mittaista… Jatka lukemista

Koronainfo avattu Hyrian nettisivuille

Hyria on avannut nettisivuilleen koronainfon, josta löytyy tiivistetysti tietoa epidemian vaikutuksista Hyrian toimintoihin ja arkeen.

Sivustolla tiedotetaan muun muassa etäopiskelun jatkumisesta joka perjantai klo 14 ja sieltä löytyy myös etsivän nuoristotyön yhteystiedot.

Sivustolla on myös muita tärkeitä yhteystietoja ja tietoa Kela-asioista sekä toimintaohjeet, mikäli epäilee saaneensa koronatartunnan.

Tärkeimmistä muutoksista tiedotamme… Jatka lukemista

Hyria säätiön toimipisteitä suljetaan

Suomen hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa.

Hallituksen linjausten mukaisesti Hyria säätiö sulkee fyysiset kokoontumistilat, kuntouttavan työtoiminnan yksiköt ja nuorten työpajayksiköt 18.3. alkaen. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Nuorten työpajatoiminnassa oleville voidaan tarjota verkkovalmennusta.

Suljettavia yksiköitä ovat:

  • NASTA-talo, Uudenmaankatu 20, Hyvinkää
  • HAKA-yksikkö, Kivikonkierto 15, Hyvinkää… Jatka lukemista

Hyria siirtyy etäopetukseen

Tarkennus aiempaan tiedotteeseen

Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti.

Oppilaitosten tilat suljetaan ja lähiopetus niissä keskeytetään. Kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön.

Hyrian aiemmin tänään tiedottamia toimenpiteitä tiukennetaan siltä osin, että myöskään Riihimäen Sakonkadun ja Hyvinkään Kauppalankadun toimipisteitä ei pidetä auki, vaikka… Jatka lukemista

Työkykyinen-hanke etsii osatyökykyisille töitä – Jaanan, Tanjan ja Elisan käytössä hyvin konkreettiset keinot

Vuoden alussa Lahdessa ja sen ympäryskunnissa startannut hanke auttaa työtä ja tekijää kohtaamaan ihan uudenlaisella toimintatavalla.

Työkykyinen hanke antaa työnhakijalle käytännönläheistä apua sekä tukea työllistymiseen esimerkiksi auttamalla mm. ansioluettelon päivittämisessä. Yritystä hanke auttaa löytämään työlle tekijän esimerkiksi työtehtäviä toimeksiannoiksi pilkkomalla.

Kaksi vuotta kestävä hanke on suunnattu ensisijaisesti osatyökykyisille, mutta mukaan… Jatka lukemista

OPI-kurssille haku käynnissä!

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu Hyria koulutus Oy:n Hyvinkään toimipisteiden 16 – 29 -vuotiaille toisen asteen tutkintoa opiskeleville nuorille, joiden opinnot ovat vaarassa keskeytyä tai pitkittyä masennus- ja/tai ahdistuneisuusoireilun vuoksi. Kurssin tavoitteena on tukea opintojen etenemistä ja vahvistaa opiskelijan voimavaroja.

OPI-kursseille valitaan opiskelijoita,

Terveystalo edistää Hyrian henkilöstön hyvinvointia

Liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys Terveystalo on valittu tuottamaan Hyria konsortion työterveyspalvelut.

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla sen asiakkailla on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Vaikuttavuusalueellaan Hyria kouluttaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia, vahvistaa työllisyyttä ja edistää yritysten kilpailukykyä. Hyria työllistää Uudellamaalla ja Hämeessä yli 500 henkeä.

Hyria haluaa olla… Jatka lukemista

Hyriassa voi opiskella perustutkinnon Vahva-pienryhmässä

Hyriassa alkaa syksyllä 2020 ensimmäistä kertaa kolmella eri alalla ammatilliseen perustutkintoon tähtäävät Vahvasti ammattiin -pienryhmät.

VAHVA-ryhmät sopivat hakijoille, jotka ovat esimerkiksi yläkoulussa tottuneet opiskelemaan pienemmässä ryhmässä lievien oppimisvaikeuksien, keskittymiseen tai elämänhallintaan liittyvien haasteiden takia. Ryhmässä oppiminen toteutetaan hyvin käytännönläheisesti pääsääntöisesti tekemällä oppien. Ryhmään valitaan maksimissaan 8 opiskelijaa/tutkinto.

VAHVA-ryhmät alkavat seuraavissa… Jatka lukemista

Vastaanotamme ainoastaan verkkolaskuja 1.1.2020 alkaen

Hyria koulutus Oy, Hyria säätiö sr, Hyria palvelut Oy ja Hyria Business Institute Oy vastaanottavat ainoastaan verkkolaskuja 1.1.2020 alkaen.

Laskut tulee lähettää verkkolaskuina verkkolaskuosoitteeseen:

Hyria koulutus Oy

y-tunnus 2250205-2

Verkkolaskut

  • Verkkolaskuosoite: TE003722502052
  • OVT-tunnus: 003722502052
  • Välittäjätunnus: 003701011385

Hyria säätiö sr

y-tunnus 0213798-3

Verkkolaskut

  • Verkkolaskuosoite: 003702137983
  • OVT-tunnus: 003702137983​
  •  Välittäjätunnus: OKOYFIHH

Hyria palvelut… Jatka lukemista

Hyria aloittaa uuden, valmennuksellisen oppisopimuskoulutuksen varastoalalla

Hyria on käynnistänyt Hämeen TE-toimiston kanssa pilottihankkeen, jossa kokeillaan uudenlaista valmennuksellista oppisopimuskoulutusta varastoalalla. Siinä sekä opiskelijalla että työnantajalla on koko koulutuksen ajan tukenaan omavalmentaja, joka auttaa käytännön asioissa ja tsemppaa eteenpäin. Pilottikoulutuksessa opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa varastonhoitajan tutkinto tai logistiikan perustutkinnon osia. Yrityksille koulutus tarjoaa mahdollisuuden osaavan työvoiman rekrytointiin.

Omavalmentaja… Jatka lukemista