Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Ota Koronavilkku-sovellus käyttöösi

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle.

Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

Hyria suosittelee sovelluksen lataamista yhtenä keinona koronaviruksen vastaisessa taistelussa.

Lue lisää: www.koronavilkku.fi

Hyria julkaisi turvaohjeet henkilöstölle, opiskelijoille ja asiakkaille

Hyrian palveluiden avautuessa elokuussa, toivotamme opiskelijamme ja asiakkaamme jälleen tervetulleeksi Hyrian tiloihin. Uusilla yhteishaun kautta tulevilla opiskelijoilla oppimisvuosi alkaa keskiviikkona 5.8. Ensimmäisen päivän saapumisohjeet on julkaistu Hyrian nettisivuilla.

Koronaviruksen aiheuttama tartuntariski ei ole väistynyt, vaikka tartuntojen ilmaantuvuus on elokuun alkaessa alhainen. Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin ei ole toistaiseksi olemassa lääkettä… Jatka lukemista

NUOTTI-valmennus 16–29 vuotiaille

Valmennus on suunnattu 16–29 -vuotiaille nuorille vailla työ- tai opiskelupaikkaa jotka haluavat yksilöllistä tukea tulevaisuuden suunnitteluun ja arjen asioiden hoitoon. Valmentaja auttaa löytämään vahvuudet ja voimavarat sekä tukee tulevaisuuden suunnitelmien tekemisessä yksilöllisesti.

Hyria tarjoaa NUOTTI-valmennusta ensisijaisesti Keski-Uudellamaalla sekä pääkaupunkiseudulla. Hyriassa NUOTTI-valmennusta tekee kaksi valmentajaa. Valmennus sisältää enintään 20 tunnin mittaista… Jatka lukemista

Koronainfo avattu Hyrian nettisivuille

Hyria on avannut nettisivuilleen koronainfon, josta löytyy tiivistetysti tietoa epidemian vaikutuksista Hyrian toimintoihin ja arkeen.

Sivustolla tiedotetaan muun muassa etäopiskelun jatkumisesta joka perjantai klo 14 ja sieltä löytyy myös etsivän nuoristotyön yhteystiedot.

Sivustolla on myös muita tärkeitä yhteystietoja ja tietoa Kela-asioista sekä toimintaohjeet, mikäli epäilee saaneensa koronatartunnan.

Tärkeimmistä muutoksista tiedotamme… Jatka lukemista

Hyria säätiön toimipisteitä suljetaan

Suomen hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa.

Hallituksen linjausten mukaisesti Hyria säätiö sulkee fyysiset kokoontumistilat, kuntouttavan työtoiminnan yksiköt ja nuorten työpajayksiköt 18.3. alkaen. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Nuorten työpajatoiminnassa oleville voidaan tarjota verkkovalmennusta.

Suljettavia yksiköitä ovat:

  • NASTA-talo, Uudenmaankatu 20, Hyvinkää
  • HAKA-yksikkö, Kivikonkierto 15, Hyvinkää… Jatka lukemista

Hyria siirtyy etäopetukseen

Tarkennus aiempaan tiedotteeseen

Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti.

Oppilaitosten tilat suljetaan ja lähiopetus niissä keskeytetään. Kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön.

Hyrian aiemmin tänään tiedottamia toimenpiteitä tiukennetaan siltä osin, että myöskään Riihimäen Sakonkadun ja Hyvinkään Kauppalankadun toimipisteitä ei pidetä auki, vaikka… Jatka lukemista

Työkykyinen-hanke etsii osatyökykyisille töitä – Jaanan, Tanjan ja Elisan käytössä hyvin konkreettiset keinot

Vuoden alussa Lahdessa ja sen ympäryskunnissa startannut hanke auttaa työtä ja tekijää kohtaamaan ihan uudenlaisella toimintatavalla.

Työkykyinen hanke antaa työnhakijalle käytännönläheistä apua sekä tukea työllistymiseen esimerkiksi auttamalla mm. ansioluettelon päivittämisessä. Yritystä hanke auttaa löytämään työlle tekijän esimerkiksi työtehtäviä toimeksiannoiksi pilkkomalla.

Kaksi vuotta kestävä hanke on suunnattu ensisijaisesti osatyökykyisille, mutta mukaan… Jatka lukemista

OPI-kurssille haku käynnissä!

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on suunnattu Hyria koulutus Oy:n Hyvinkään toimipisteiden 16 – 29 -vuotiaille toisen asteen tutkintoa opiskeleville nuorille, joiden opinnot ovat vaarassa keskeytyä tai pitkittyä masennus- ja/tai ahdistuneisuusoireilun vuoksi. Kurssin tavoitteena on tukea opintojen etenemistä ja vahvistaa opiskelijan voimavaroja.

OPI-kursseille valitaan opiskelijoita,

Terveystalo edistää Hyrian henkilöstön hyvinvointia

Liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys Terveystalo on valittu tuottamaan Hyria konsortion työterveyspalvelut.

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla sen asiakkailla on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Vaikuttavuusalueellaan Hyria kouluttaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia, vahvistaa työllisyyttä ja edistää yritysten kilpailukykyä. Hyria työllistää Uudellamaalla ja Hämeessä yli 500 henkeä.

Hyria haluaa olla… Jatka lukemista

Hyriassa voi opiskella perustutkinnon Vahva-pienryhmässä

Hyriassa alkaa syksyllä 2020 ensimmäistä kertaa kolmella eri alalla ammatilliseen perustutkintoon tähtäävät Vahvasti ammattiin -pienryhmät.

VAHVA-ryhmät sopivat hakijoille, jotka ovat esimerkiksi yläkoulussa tottuneet opiskelemaan pienemmässä ryhmässä lievien oppimisvaikeuksien, keskittymiseen tai elämänhallintaan liittyvien haasteiden takia. Ryhmässä oppiminen toteutetaan hyvin käytännönläheisesti pääsääntöisesti tekemällä oppien. Ryhmään valitaan maksimissaan 8 opiskelijaa/tutkinto.

VAHVA-ryhmät alkavat seuraavissa… Jatka lukemista