Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Hyria aloittaa uuden, valmennuksellisen oppisopimuskoulutuksen varastoalalla

Hyria on käynnistänyt Hämeen TE-toimiston kanssa pilottihankkeen, jossa kokeillaan uudenlaista valmennuksellista oppisopimuskoulutusta varastoalalla. Siinä sekä opiskelijalla että työnantajalla on koko koulutuksen ajan tukenaan omavalmentaja, joka auttaa käytännön asioissa ja tsemppaa eteenpäin. Pilottikoulutuksessa opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa varastonhoitajan tutkinto tai logistiikan perustutkinnon osia. Yrityksille koulutus tarjoaa mahdollisuuden osaavan työvoiman rekrytointiin.

Omavalmentaja… Jatka lukemista

Kotisivumme uudistuu – vastaa kyselyyn

Hyria on aloittanut esiselvityksen uuden Hyria.fi-verkkopalvelun rakentamiseksi. Uuden palvelun on tarkoitus kattaa kaikki Hyria konsortion palvelut.Esiselvityksen aikana kootaan yhteen uudelta palvelulta vaadittavia ominaisuuksia. Nyt sinulla on mahdollisuus antaa oma näkemyksesi.

Vastaa kyselyyn täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/9108542C025D9556

Kyselyyn vastanneiden kesken arvomme BioRexin elokuvalippuja.

Kysely on avoinna 30. lokakuuta saakka. Uuden sivuston arvioidaan valmistuvan syksyllä 2020.

Hyria kerää takkeja asunnottomille

Hyria kerää talvitakkeja ja jakaa niitä tarvitseville Asunnottomien yö -tapahtumassa 17.10. Hyvinkään pääkirkolla kello 17–20.

Hyria haastaa kaikki tuomaan ylimääräiset talvitakkinsa keskiviikkoon 16.10. mennessä:

• Hyria-pisteelle (Kauppakeskus Willan 2. kerros, Hyvinkää)
• Kierrätyskeskus Kikeen (Riihimäenkatu 81, Hyvinkää)
• Lopen kierrätyskeskukseen (Viertotie 1, Loppi)
• Meidän Työhuoneelle (Voimalankatu 2, Riihimäki)
•… Jatka lukemista

Suruliputus Kuopion tapahtumien johdosta torstaina 3.10.

Sisäministeriö on määrännyt valtion virastot ja laitokset suruliputtamaan Kuopiossa tapahtuneen kouluhyökkäyksen johdosta torstaina 3.10.2019. Koko maan on toivottu yhtyvän suruliputukseen.

Liput lasketaan puolitankoon myös Hyriassa. Suruliputus alkaa kello 8 ja päättyy auringon laskiessa.

Ukrainalainen Sofia tekee vapaaehtoistyötä Nastan pajalla

Ukrainalainen Sofia Yevlaninkova aloitti elokuun lopussa vapaaehtoistyöt Nastan pajalla Hyvinkäällä. Nasta on Hyria säätiön ylläpitämä työpaja, joka tarjoaa monipuolisesti nuorille aikuisille suunnattuja ohjaus- ja valmennuspalveluja, joita ovat starttivalmennus ja suuntavalmennus.

–Työskentelen starttivalmennuksessa ohjaajana Inka Finnen ja Anna Korhosen kanssa. Teemme ryhmän kanssa tehtäviä ja keskustelemme. Tavoitteena on, että valmennettavat löytävät… Jatka lukemista

Hyria säätiö toteuttaa Euroopan solidaarisuusjoukkojen Työ-toimintoa ensimmäisenä Suomessa

Hyria säätiö palkkaa eurooppalaisen nuoren avustaviin töihin nuorten työpajoille

Hyria säätiö sai kesäkuussa ensimmäisenä Suomessa Työ ja harjoittelu -laatumerkin. Latumerkin myönsi Opetushallitus. Euroopan solidaarisuusjoukkojen hankkeita toteuttavien organisaatioiden täytyy hakea Opetushallitukselta laatumerkkiä. Laatumerkin saanut organisaatio sitoutuu noudattamaan solidaarisuusjoukkojen tavoitteita, periaatteita ja laatuvaatimuksia.

Hyria säätiö pääsee ensimmäisenä Suomessa pilotoimaan Työ-toimintoa. Se mahdollistaa… Jatka lukemista

Red Carpet -festivaalialueen rakentaminen käynnistyi

Aurinkoinen ja lämmin elokuun sää suosii rakentamista. Parikymmentä rakennusalan opiskelijaa on täsmällisesti paikalla heti aamusta ja alkaa työt opettajansa Antti Tiaisen johdolla. 

Valtaosa mukana olevista on ensimmäisen vuoden opiskelijoita. Viisi opiskelijaa on juuri aloittanut toisen vuoden opintonsa.

Joonas El-Gendystä REd Carpetin rakennustöissä on mukavaa.–Tänne on mukavaa tulla kerran vuodessa töihin.… Jatka lukemista

Elokuvantekoon osallistuminen oli mahtava mahdollisuus nähdä ammattilaiset työssään

Hyriasta luonto- ja ympäristöneuvojaksi valmistunut Miia Hesse piti Red Carpetin festivaalielokuvantekoon osallistumista mahtavana mahdollisuutena. Hessen tehtävä oli pistää auton eteen tielle kaatunut puunrunko palasiksi moottorisahalla.

– Tehtäväni oli käyttää moottorisahaa yhtä näppärästi kuten metsuritkin. Sain ohjeistukseksi, että teet niin kuin normaalistikin tekisit. Onneksi sen tarkempia askelmerkkejä tai repliikkejä ei ollut.… Jatka lukemista

Red Carpet tarjoaa työssäoppimisen mahdollisuuksia opiskelijoille

Hyria on Antti Luusuaniemen perustaman, kotimaisen elokuvafestivaalin Red Carpet:in pääyhteistyökumppani tänä vuonna. Hyrian opiskelijoille yhteistyö tarjoaa työssäoppimisen mahdollisuuksia

Hyrian opiskelijat ovat mukana muun muassa logistiikkaan, turvallisuuteen, cateringiin, ensiapuun, hiuksiin- ja kauneudenhoitoon sekä asiakaspalveluun ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

Hyria säätiön valmentautujat ovat tehneet paljon töitä tapahtuman markkinoinnissa. Nuorten palveluissa ja nuorten… Jatka lukemista

Red Carpet -festivaalielokuva on julkaistu

Red Carpetin vuoden 2019 festivaalielokuva kuvattiin toukokuussa Hyvinkäällä. Kuvauksissa oli useita hyrialaisia, jotka osallistuivat moniin tuotantoa tukeviin tehtäviin.

Hyrialaiset huolehtivat muun muassa cateringista, teiden sulkemisesta, lavastekakkujen leipomisesta ja näyttelivät elokuvassa.

Hyria on tänä vuonna  Red Carpet -elokuvafestivaalin pääyhteistyökumppani. Kumppanuus jatkuu seuraavan kolmen vuoden ajan ja se mahdollistaa hyrialaisille ainutlaatuisia… Jatka lukemista