Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Hyriassa hautuu Myllärin puuro

Hyriassa hautuu Myllärin puuro

Hyria ja Helsingin Mylly käynnistävät yhdessä oppimisvuoden loppuun jatkuvan yhteistyön. Tavoitteena on selvittää minkälainen vaikutus aamiaistottumuksilla on työssä ja opinnoissa jaksamiseen.

Helsingin Mylly lahjoittaa Hyrialle yli 2 000 kilogrammaa puurohiutaleita, joista Hyrian ravintoloissa haudutellaan aamupuuroa 25. helmikuuta alkaen. Aamupuuro on maksutta tarjolla Hyrian opiskelijoille ja Hyria säätiön asiakkaille.

Kumppanuuden avulla kannustetaan terveellisiin elämäntapoihin. Terveellistä täysjyvää sisältävä aamupuuro antaa energiaa koko päiväksi ja pitää nälän pitkään poissa.

Puuro tarjotaan kokeilun aikana myös henkilöstölle, jotta he voivat kannustaa opiskelijoita ja Hyria säätiön asiakkaita osallistumaan puurotarjoiluun. Kampanja kestää kesäkuuhun saakka, minkä jälkeen arvioidaan millaisen vastaanoton puuro on saanut, ja miten sen on koettu vaikuttavan hyvinvointiin.

Aamupuurot valmistetaan Myllärin kotimaisista täysjyvähiutaleista. Kevään aikana tarjolla on kaura-, ruis-, ohra- sekä neljän viljan puuroa vuoroviikoin. Puuron kaverina tarjoillaan esimerkiksi maitoa, hilloja ja mehukeittoja.

– Täysjyvähiutaleista valmistettu puuro on ravintoarvoiltaan loistava paketti, sillä se sisältää runsaasti kuitua, vitamiineja, kivennäisaineita ja hyviä rasvoja, kertoo Helsingin Myllyn markkinointijohtaja Riitta Salenius-Mela.

Hyrian toimitusjohtaja Pekka Vaittinen ja rehtori Tuula Kortelainen toivovat, että puurotarjoilu edistää oppimistuloksia ja opiskelijoiden vireyttä aamupäivisin.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email