Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Kierrätä Riihimäenkadulla –tapahtuma täyttää viisi vuotta

Kierrätä Riihimäenkadulla –tapahtuma täyttää viisi vuotta

Ensi lauantaina 19.5. hemmotellaan Hyvinkäällä kirppistelijöitä ja kierrättäjiä. KIKE Kierrätyskeskuksen pihalla järjestetään Kierrätä Riihimäenkadulla –tapahtuma, joka kerää kymmenittäin kirppismyyjiä sekä sadoittain asiakkaita. Tapahtuma täyttää tänä keväänä viisi vuotta ja synttäreiden kunniaksi 200 ensimmäiselle vieraalle on luvassa kakkukahvit. ”Ilmaisia paikkoja kirpppismyyjille on 55 ja lisäksi tarjolla on autopaikkoja peräkonttimyyjille”, kertoo sosiaalikuraattori Jaana Rautiainen Hyria säätiöstä. ”Tapahtuman ilmapiiri on ollut aina vertaansa vailla ja sääkin on suosinut joka kerta. Tilasimme aurinkoa myös ensi lauantaiksi”, hymyilee Jaana. Tapahtumassa on myös PopUp-myyjijä, kierrätysaiheisia tuunauspisteitä, Cafe KIKE:n ja pihagrillin herkkuja sekä Kolmen Vartin Huutokauppa.

KIKE Kierrätyskeskuksessa tavara liikkuu

KIKE Kierrätyskeskuksessa voi tehdä löytöjä myös huutokaupan ulkopuolella. Valikoimissa on mm. edullisia tekstiileitä, kirjoja, astioita, lastentarvikkeita, sisustustuotteita ja huonekaluja. KIKE ottaa vastaan lahjoituksena ehjää ja käyttökelpoista tavaraa. Palveluun kuuluu myös noutopalvelu, joka hakee tavarat veloituksetta Hyvinkään alueelta. KIKE:llä on myös materiaalitori, josta löytyy edullisesti materiaaleja erilaisiin kädentaitotöihin. Kierrätyskeskuksen tiloissa toimii myös Café Kike, jossa on myynnissä arkisin aamupalaa ja keittolounasta, lounassalaatteja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia.

”Tavara kiertää KIKE:llä nopeasti”, kertoo Marko. Erityisesti tällä hetkellä haetaan kotimaista designia: lasitavaroita, kankaita ja huonekaluja. ”Sen sijaan 80-luvun ruskeat melamiinikirjahyllyt ja lastulevy eivät kelpaa, mutta 70-luku on jo vintagea, lisää Marko. ”Ihmiset tarjoavat välillä myös jätettä, mutta koska kaatopaikkamaksut ovat kovat, tarkistamme myyntikelpoisuuden ennen vastaanottoa. Kaikkea kannattaa kuitenkin tarjota ja konsultoimme myös mielellämme mikäli joku mietityttää”.

KIKE-toiminnan tavoitteita ovat ympäristön tilan parantaminen ja sosiaalinen työllistäminen. Tarkoituksena ei ole taloudellisen voiton tavoittelu, vaan kierrätystavaroiden myynnistä saadut tulot käytetään työelämäpalveluiden tuottamiseen, valmennuksen ja kierrätystoiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä kierrätyksestä tiedottamiseen ja ympäristökasvatukseen.

Tervetuloa tekemään löytöjä, herkuttelemaan ja viettämään mahtavaa pihatapahtumaa!

Kierrätä Riihimäenkadulla -tapahtuma lauantaina 19.5. klo 10 – 14, Kolmen vartin huutokauppa alkaa klo 12. Kysy mahdollisia vapaita myyntipaikkoja numerosta 040 354 0819 tai suoraan KIKE:n kassalta.

 

Lisätietoja:         

Hyria säätiö, työvalmentaja Marko Kalliosaari, marko.kalliosaari(at)hyria.fi, 040 057 6750
Hyria säätiö, sosiaalikuraattori Jaana Rautiainen, jaana.rautiainen(at)hyria.fi, 040 826 3024

KIKE facebookissa
Hyria säätiö – Kierrätyspalvelut

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email