Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Korona vieraili Torikadun kampuksella

Korona vieraili Torikadun kampuksella

Yhdessä Hyria säätiön asiakasryhmässä on voinut altistua koronavirukselle Hyvinkäällä Hyrian Torikadun kampuksella. Ryhmän toiminta keskeytettiin perjantaina 26.3., kun Hyria sai tiedon koronapositiivisesta testituloksesta. Myöhemmin myös toinen samassa ryhmässä toiminut henkilö on saanut positiivisen testituloksen.

Altistuneita on ollut 13, ja heitä on kehotettu tarkkailemaan terveydentilaansa, ja hakeutumaan tarvittaessa koronavirustestiin. Asiakasryhmä jatkaa toimintaansa vasta pääsiäisen jälkeen. Altistuneet ovat toimineet omassa tilassaan, eikä tiedossa ole, että henkilöt olisivat altistaneet kampuksen muissa osissa olleita.

Yleisohjeet koronavirustilanteeseen

Mikäli epäilet altistuneesi, seuraa terveydentilaasi aktiivisemmin ja vältä liikkumista koulussa, työpaikalla tai julkisissa tiloissa oireisena. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Tietoa koronavirustilanteesta Keusote-alueella löydät osoitteesta: www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen, p. 019 226 0099, 8-20.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email