Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Maskisuositus laajeni Hyrian kampuksille

Maskisuositus laajeni Hyrian kampuksille

Hyria suosittelee kasvomaskin käyttämistä oppilaitoksen tiloissa. Hyrian toiminta-alueella epidemiatilanne on heikentynyt, ja olemme epidemian kiihtymisvaiheessa.

Koronaepidemian kiihtymisvaiheessa THL suosittelee kasvomaskin käyttöä joukkoliikenteen lisäksi myös julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää. Maskisuositus koskee nyt myös toisen asteen oppilaitoksia.

Jokainen hankkii tarvitsemansa maskit lähtökohtaisesti itse, mutta kunnat huolehtivat, että maskeja on saatavilla vähävaraisille maksutta.

Tärkeimmät keinot ehkäistä koronatartuntoja ovat edelleen käsienpesu, turvavälit, tarpeettomien kontaktien välttäminen ja oikea yskimis- ja aivastamishygienia. Kasvomaskin asianmukainen käyttö voi vähentää tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kasvomaski ei ole varsinainen hengityksensuojain, eikä se suojaa tehokkaasti käyttäjäänsä. Kasvomaskien teho perustuu osittain siihen, että mahdollisimman moni käyttää niitä asianmukaisesti.

THL:n maskisuositukseen voi tutustua tarkemmin osoitteessa:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email