Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Terveystalo edistää Hyrian henkilöstön hyvinvointia

Terveystalo edistää Hyrian henkilöstön hyvinvointia

Liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys Terveystalo on valittu tuottamaan Hyria konsortion työterveyspalvelut.

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla sen asiakkailla on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Vaikuttavuusalueellaan Hyria kouluttaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia, vahvistaa työllisyyttä ja edistää yritysten kilpailukykyä. Hyria työllistää Uudellamaalla ja Hämeessä yli 500 henkeä.

Hyria haluaa olla alansa ja toiminta-alueensa houkuttelevin työnantaja. Siksikin henkilöstön hyvinvoinnista pidetään huolta monin tavoin. Hyrialla on käytössä monipuoliset henkilöstöedut ja laajat työterveyshuollon palvelut. Hyrialaiset voivat soittaa Terveystalon hoitajalle ympäri vuorokauden, jolloin hoitaja tekee arvion hoidon tarpeesta ja voi ohjata oikealle asiantuntijalle. Hyrian työntekijää voidaan auttaa hoitajan etävastaanotolla, ja tarvittaessa lääkäri kohtaa asiakkaan chatin avulla, videovastaanotolla tai perinteisellä vastaanotolla.

Työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen on Hyriassa kiinnitetty erityistä huomiota. Työnantaja suhtautuu myönteisesti perhevapaisiin ja muihin järjestelyihin, joilla helpotetaan erilaisissa elämäntilanteissa olevien työntekijöiden arjen sujuvuutta. Henkilökunta hyödyntää aktiivisesti etätyömahdollisuuksia ja niihin kannustetaan edelleen. Etätyöt nähdään myös ilmastotekona, kun työmatkaliikenne vähenee. Tänä vuonna Hyria aloitti yhteistyössä Työsuojelurahaston kanssa merkittävän hankkeen, jolla vahvistetaan myötätunnon voimaa koko henkilöstössä. Jokaiselle on haluttu luoda omien kykyjensä toteuttamisen mahdollistavat työympäristö, jossa kukaan ei joudu esimerkiksi iän vuoksi muita heikompaan asemaan. Oppimis- ja kouluttautumismahdollisuuksia tarjotaan koko työssäoloajan, työaikajoustot ovat mahdollisia ja kaikkien työperäisiä sairauksia tai työkyvyttömyyttä torjutaan tehokkaalla varhaisen tuen toiminnalla.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email