Facebook Instagram Youtube Hraks in english

Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Puh. 019 778 3000 | Ota yhteyttä

Urapolku ja Työpolku -valmennuspalvelut jatkuvat

Urapolku ja Työpolku -valmennuspalvelut jatkuvat

Hyria Business Institute järjestää yhdessä kumppaniensa kanssa Urapolku ja Työpolku -valmennuspalvelua.

Urapolku valmennus on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset apua työnhakuun, ammattisi kaipaa päivitystä tai etsit uutta ammatillista suuntaa.

Valmennuksessa kartoitetaan osaamisesi, selkiytetään ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja, tutustutaan koulutusvaihtoehtoihin, koulutukseen hakeutumiseen ja rahoitusvaihtoehtoihin sekä etsitään väyliä työmarkkinoille hakeutumiseen joko suoraan tai työkokeilun tai koulutuksen kautta. Valmennuksessa tutustutaan myös yrittäjyyteen.

Urapolkuvalmennus järjestetään 5.–23.8. Hyvinkäällä, 16.9.– 4.10. Järvenpäässä, 21.10.– 8.11. Hyvinkäällä 18.11.– 9.12. Järvenpäässä ja 16.12.2019– 9.1.2020 Hyvinkäällä. Muutokset ovat mahdollisia mm. ilmoittautuneiden määrästä riippuen.

Työpolku valmennus on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset uutta virtaa työnhakuun, työnhakuasikirjasi vaativat päivitystä tai tarvitset vinkkejä työnhaun eri vaihtoehdoista. Valmennuksen tavoitteena on työllistyminen.
Valmennuksessa laitetaan työnhaun paperit kuntoon, otetaan työnhakuvälineet haltuun ja tutustutaan uusimpiin työnhaun sovelluksiin. Valmennuksessa käydään läpi, mistä töitä voi löytää, kun apuna ovat verkostot ja some.

Ryhmävalmennuksen lisäksi työskentelet itsenäisesti ja saat jatkuvasti yksilöllistä valmennusta koko palvelun ajan.

Työpolku-valmennus järjestetään 9.9. Hyvinkäällä, 14.10. Järvenpäässä, 11.11. Hyvinkäällä ja 9.12. Järvenpäässä. Muutokset ovat mahdollisia mm. ilmoittautuneiden määrästä riippuen.

Tule mukaan ja kysy lisää!
Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet
Susanne Lähdemäki: 040 628 0539, susanne.lahdemaki@hbi.fi
hbi.fi
hyria.fi

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email