Haluaisitko oppia luonto- ja maaseutuympäristön mahdollistamista työtehtävistä? Kiinnostaisiko sinua tulla työkokeiluuun tai kuntouttavaan työtoimintaan mukaan Green Care -pajalle Hyvinkäänkylään?

Työskentelemme maatilalla, puutarhassa, metsässä sekä tehtäviä on myös omassa valmennusympäristössäsi. Viikkoihin sisältyy työtehtävien lisäksi työhönvalmennusta, opiskelumahdollisuuksien kartoittamista, ryhmävalmennusta, työhyvinvointia, erilaisiin kursseihin osallistumista, verkkovalmennusta sekä henkilökohtaisen valmennussuunnitelman toteutusta yhdessä Sinun kanssasi.

Työtehtäväpäivinä työskentelet yhdessä muiden valmentautujien kanssa.

Toiminnan sisältönä kaudesta/vuodenajasta riippuen ovat erilaiset luonto- ja maaseutuympäristön mahdollistamat tehtävät, Sinun tarpeesi ja tavoitteesi huomioiden. Konkreettisten työtehtävien lisäksi Green Care-pajalla tehdään erilaisia kädentöitä luonnonmateriaaleja hyödyntäen.

Toimintamme on asiakaslähtöistä ja yhteisöllistä, jolloin Sinä voit toteuttaa omien tavoitteesi ja kiinnostuksesi mukaista toimintaa Green Care elementtejä hyödyntäen.

Työkokeilu toteutetaan 5 pvä/vkossa maanantaista perjantaihin 6h/pvä. Kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella sinulla on mahdollista osallistua toimintaan 4 pvä/vkossa 6h/pvä.

OTA YHTEYTTÄ

Hanna Mattsson, työvalmentaja | 050 360 0073 |hanna.mattsson(at)hyria.fi

Anna Korhonen, yksilöohjaaja    | 040 631 6867|anna.korhonen(at)hyria.fi