Hausjärven yksikkö sijaitsee Oitin keskustassa. Tarjoamme työkokeilupaikkoja ja kuntouttavaa työtoimintaa sekä nuorille että aikuisille. Yksikössä toimii myös KIKE Kierrätysmyymälä, jossa voi harjaantua monipuolisissa myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävissä. Teemme tiiviisti yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Yrityksiä palvelemme mm. rekrytointiin, työkokeiluun ja palkkatukityöhön liittyvissä asioissa.

KIKE Kierrätysmyymälän työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun, myyntityöhön, kassapalveluihin, hinnoitteluun ja tavaran esillepanoihin. Lisäksi teemme tilauksesta työkeikkoja valmentautujiemme osaamisen ja henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan. Meiltä voi tiedustella työvoimaa mm. muuttoavuksi, piha-alueiden hoitotöihin sekä pieniin korjaus- ja asennustöihin.

Hausjärvellä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä omien taitojesi, kykyjesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Autamme sinua määrittämään henkilökohtaiset tavoitteesi ja löytämään oman polkusi yksilöohjauksen ja työhönvalmennuksen avulla. Arkeemme kuuluvat myös työhyvinvointia tukeva toiminta, ryhmävalmennukset sekä vierailut erilaisissa työ- ja toimintapaikoissa.

KIKE Kierrätysmyymälän aukioloajat:

MA-PE klo 9-13

Yhteystiedot:

Keskustie 1, Hausjärvi

Valmennuspalvelut:

Nuorten työpajatoiminta | Suuntavalmennus

Sosiaalinen kuntoutus

Kuntouttava työtoiminta

Seuraa myös:

Facebook – KIKE Hausjärvi

Yksikönvastaava:

Manu Tynkkynen / 050 415 3412