sveitsi

 

Café Sveitsi sijaitsee Hyvinkäällä Sveitsin uimahallin yhteydessä. Kahvila palvelee uimahallin asiakkaita sekä kaikkia Sveitsin alueen liikkujia. Huolehdimme myös uimahallin lipunmyynnistä. Perinteisten kahvila- ja lounaspalveluiden lisäksi vuokraamme yksityiseen käyttöön myös uimalan tilaussaunaa, jonne on mahdollista tilata tarjoilut kahvilasta. Kesäisin vastuullamme on ulkouima-altaiden lähellä oleva jäätelökioski. Valmistamme ja toimitamme Hyvinkään alueella myös erilaisia cateringtarjoiluita.

Café Sveitsissä opitaan ja harjaannutaan monipuolisesti kahvilan ja lipunmyynnin työtehtävissä. Toimintamme lähtökohta on hyvä asiakaspalvelu. Asiakaspalvelun lomassa opitaan myös vastaanottamaan elintarvikkeita, kunnostamaan asiakas- ja työtiloja, rekisteröimään myyntiä sekä huolehtimaan tuotteiden laadusta. Myös astiahuollon- sekä puhtaanapidon työtehtävät ovat osa jokapäiväistä toimintaa. Työkokeilijoille pyritään antamaan mahdollisimman realistinen käsitys tämän päivän työelämästä ja työtehtävistä. Café Sveitsi toimii arkisin kahdessa ja viikonloppuisin yhdessä vuorossa. Neljän työntekijän lisäksi on työkokeilijoille ja työssäoppijoille varattuna 8 paikkaa.

Café Sveitsin lisäksi Hyvinkäällä osoitteessa Suutarinkatu 2 toimii Café Rentukka. Rentukka on lounasravintola, joka palvelee pääasiallisesti Rentton-talossa työskenteleviä, mutta on avoinna myös muille asiakkaille. Rentukan yhteystiedot, sekä lounaslistat löydät facebookista: fb.me/caferentukka

 

 Café Sveitsin aukioloajat:

MA – TI     07.30 – 20.30
KE              12.30 – 20.30
TO – PE     07.30 – 20.30
LA – SU      10.30 – 18.30

Keittiö sulkeutuu tuntia ennen kahvilan sulkemista.

 

Lipunmyynnin aukioloajat:

MA – TI     06.30 – 20.00
KE               12.30 – 20.00
TO – PE     06.30 – 20.00
LA – SU      10.30 – 18.00

 

Catering-palvelut ja tilaussaunavaraukset:

040 621 7024
cafe.sveitsi@hyria.fi

 

Yhteystiedot:

Teerimäenkatu 6, Hyvinkää

Sveitsin uimala Hyvinkään kaupungin verkkosivuilla:
www.hyvinkaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntapaikat/sveitsin-uimala/

 

Valmennuspalvelut:

Nuorten palvelut – Ammattipajat

 

Seuraa myös:

Facebook – Café Sveitsi

Hyvinkään kaupunki – Sveitsin uimala

 

Yksikönvastaava:

Kirsi Riihilahti / 040 634 2631