Kierrätä Riihimäenkadulla

KIKE Kierrätyskeskuksessa voit tehdä löytöjä mm. tekstiileistä, kirjoista, astioista, lastentarvikkeista, sisustustuotteista ja huonekaluista. Otamme lahjoituksena vastaan ehjää ja käyttökelpoista tavaraa. Arkipäivisin noutopalvelumme hakee tavarasi veloituksetta Hyvinkään alueelta. Noudamme tavaroita veloitusta vastaan myös muualta. Kysy meiltä ostamiesi tuotteiden maksullista kotiinkuljetusta Hyvinkään alueella. Kuljetussopimukset voit tehdä tavaran vastaanotossa tai puhelimitse.

Materiaalitoriltamme löydät edullisesti materiaaleja erilaisiin kädentaitotöihin. Kierrätyskeskuksen tiloissa toimii myös Café Kike, jossa on myynnissä arkisin aamupalaa ja keittolounasta, lounassalaatteja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Tarjoamme KIKE Kierrätyskeskuksessa kuntouttavaa työtoimintaa ja työkokeilupaikkoja pääasiassa kierrätyksen ja logistiikan sekä kaupan- ja asiakaspalvelun aloilla. Opiskelijat voivat suorittaa työssäoppimisen jaksoja liittyen mm. ympäristöalan, sosiaalialan ja liiketalouden opintoihin.

Toiminnan tavoitteita ovat heikossa työmarkkina-asemassa olevien työelämävalmiuksien ja -taitojen kehittäminen sekä ympäristön tilan parantaminen kierrätyksen avulla. KIKE Kierrätyskeskuksen tarkoituksena ei ole tuottaa taloudellista voittoa, vaan kierrätystavaroiden myynnistä saadut tulot käytetään työelämäpalveluiden tuottamiseen, valmennusalustojen ja kierrätystoiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä kierrätyksestä tiedottamiseen ja ympäristökasvatukseen.

Valmennuksessamme on työelämälähtöinen ote, ja keskeistä toiminnassa on jokaisen valmentautujan yksilölliset tavoitteet. Valmennusjakson aikana työ- ja yksilövalmentajamme auttavat sinua selkiyttämään omia koulutus- ja työllistymistavoitteita sekä tukevat sinua polullasi eteenpäin.

Opiskelijat voivat suorittaa KIKE Kierrätyskeskuksessa työssäoppimisen jaksoja liittyen mm. ympäristöalan, sosiaalialan ja liiketalouden opintoihin.

Valmennuksessamme on työelämälähtöinen ote ja keskeistä toiminnassa on toimintaan osallistujien yksilölliset tavoitteet. Valmennusjakson aikana työ- ja yksilövalmentajamme auttavat sinua selkiyttämään omia koulutus- ja työllistymistavoitteitasi sekä tukevat sinua polullasi eteenpäin. Ryhmävalmennuksissa saat ajankohtaista tietoa ja voit kehittää osaamistasi. Aiheisiin pääset jaksolla vaikuttamaan ja voit jakaa myös omaa erityisosaamistasi. Toivottuja teemoja ovat mm. olleet oppisopimuskoulutus, yrittäjyys, alueen eri toimijoiden ja palveluiden, kuten velkaneuvonnan ja matalan kynnyksen palvelupisteen esittäytyminen, hätäensiapu ja tapaturmien ennaltaehkäisy sekä alkusammutusharjoitukset. Ryhmävalmennusten lisäksi jaksolla on mahdollisuus osallistua vertaisryhmätoimintaan, kuten kieliryhmään, jossa kehitetään suomen kielen osaamista, tehostetun työnhaun ryhmään, jossa viimeistellään työnhaun asiakirjat ja työnhakuvalmiudet sekä vertaistukiryhmään, jossa keskustellaan mm. päihteiden käytön kielteisistä seurauksista.

KIKE Kierrätyskeskuksen aukioloajat:

MA – PE      10.00 – 16.00
LA               10.00 – 14.00

Pääsiäisen poikkeusaukioloajat:
1.4. avoinna klo 10-14
2.4.-5.4. suljettu

Kierrätysmyymälä ja tavaran vastaanotto, Riihimäenkatu 81, Hyvinkää

040 663 5841

Kierrätystuotteiden kotiinkuljetukset ja lahjoitusten noutopalvelu, Torikatu 18, Hyvinkää

040 354 0819

Yhteystiedot:

Riihimäenkatu 81, Hyvinkää

Valmennuspalvelut:

Klikkaa alta lisätietoa KIKE:n valmennuksista ja niihin hakeutumisesta:

Sosiaalinen kuntoutus

Kuntouttava työtoiminta

Muut palvelut:

Verkostohuone

Tapahtumat:

Tutustumistorstait, aina torstaisin klo 13.00 – 13.30
Tule kuulemaan palveluistamme, tutustumaan toimintaamme ja tiimeihimme.
Osallistujille kahvitarjoilu.

Seuraa myös:

Facebook – KIKE Kierrätyskeskus

Pinterest – KIKE Kierrättäjä

Yksikönvastaava:

Krista Vesterlund / 050 562 5788

KIKE Hyvinkää Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More