Lopen yksikkö sijaitsee Lopen Kirkonkylässä. Yksikössämme toimii KIKE kierrätysmyymälä, jossa valikoimamme vaihtelee lahjoitetun tavaran mukaan. Myymälöissä voit tehdä löytöjä tekstiileistä, astioista, huonekaluista ja monesta muusta tuotekategoriasta. Myymälästä löydät myös säätiön valmennuksissa valmistettuja tuotteita. Tuotteiden toteuttamisessa on pyritty hyödyntämään kierrätettyjä materiaaleja.

Valmennuksemme tarjoaa toimintaa sekä nuorille että aikuisille työtä ja omaa polkuaan etsiville. Asiakkaamme ovat meillä joko työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa ja jokaisella on yksilöllinen tavoitteensa ja oma polkunsa. Tavoitteiden saavuttamiseksi on tarjolla yksilöohjausta, työhönvalmennusta sekä monipuolisia ryhmävalmennuksia.

Toiminnan näkyvin osa on KIKE Kierrätysmyymälä. Myymälässä työskentelevän KIKE-tiimin työtehtäviä ovat lahjoitustavaran vastaanotto, lajittelu, hinnoittelu ja tuotesijoittelu, markkinointi sekä asiakaspalvelun työtehtävät. Palvelu-tiimissä pääset hoitamaan postin ja ruoan jakelua sekä muita kuljetustehtäviä. Taitotiimi tekee erilaisia kierrätykseen liittyviä kädentaitotöitä. Kiinteistötiimi hoitaa käytännössä työpajan arkeen liittyviä tehtäviä, kuten siivousta, kunnossapitoa ja ruoanvalmistusta.

Lopella pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä omien taitojesi, kykyjesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Autamme sinua määrittämään henkilökohtaiset tavoitteesi ja löytämään oman polkusi. Ennalta sovittujen työtehtävien lisäksi on mahdollista syventyä erilaisiin erikoistehtäviin omia vahvuuksia käyttäen. Voit myös halutessasi kokeilla, miltä tuntuu olla huutokaupan meklarina, ideoida kierrätystuotteita, osallistua työpajavaltuuston toimintaan tai järjestää tapahtumia. Yksikön arkeen kuuluu myös tyhytoiminta, eli työhyvinvointia lisäävät aktiviteetit. Tyhyt sisältävät mm. kulttuuria, liikuntaa ja muuta vapaa-ajan toimintaa.

KIKE Kierrätysmyymälän aukioloajat:

MA – PE   09.30-15.00

Hausjärven KIKE kierrätysmyymälä on toistaisteksi

Huutokauppapäivinä pidämme myymälää auki klo 18 saakka (huutokauppa klo 17.00)

Seuraavat huutokaupat ovat 26.2., 19.3. ja 23.4.

Poikkeukset aukioloajoissa löytyvät facebook-sivuiltamme www.facebook.com/kikeloppi/, sekä myymälän ovesta.

Järjestämme huutokauppoja noin kerran kuussa ja niistä tiedotetaan facebookissa www.facebook.com/kikeloppi/ ja myymälän ovessa.
Myytävät kohteet ovat myös esillä myymälässä pari päivää ennen huutokauppaa.

 

Myymälä:

040 683 0559

 

Yhteystiedot:

Viertotie 1, Loppi

 

Valmennuspalvelut:

Nuorten työpajatoiminta | Suuntavalmennus

Nuorten työpajatoiminta | Ammattipajat

Sosiaalinen kuntoutus

Kuntouttava työtoiminta

 

Seuraa myös:

Facebook – KIKE Kierrätysmyymälä Loppi

 

Yksikönvastaava:

Paula Jokinen / 040 516 2753